Miska

Miska

Tehtävä suoritettu!

Sotakarjujen Indiegogo-joukkorahoitus on päättynyt ja keräsimme kaikkiaan 3586€ ennakkomyyntiä. Sanoisin että ei lainkaan hullummin pienillä markkinoilla marginaalisen genren marginaalista alagenreä edustavalta peliltä.

Iso kiitos kaikille Indiegogo-kampanjan aikana ennakkoon tilanneille! Te autoitte tuotannon hyvään vauhtiin ja saimme kasaan budjettia kylliksi uuteen värikuvitukseen sekä muihin tuotantokuluihin, niin että tämä peli nyt lopulta monen vuoden jälkeen toteutuu.

 

BACKERKIT JA ENNAKKOTILAUKSET

Keskitymme nyt saavutettujen tavoitteiden toteuttamiseen, joten emme enää tavoittele uusia jatkotavoitteita tai sosiaalisia saavutuksia, mutta Sotakarjut-roolipelien ja sen oheistuotteiden ennakkomyynti jatkuu edelleen Backerkitin puolella osoitteessa:

https://sotakarjut.backerkit.com/hosted_preorders

preorder

Indiegogon kautta ennakkoon tilanneet saavat Backerkitin kautta kyselyn lähiviikkoina ja silloin voitte tarkentaa tilauksenne yksityiskohdat tai halutessanne täydentää tilausta.

 

KOVAKANTINEN SÄÄNTÖKIRJA PREMIUM-VÄREILLÄ

Nyt kun joukkorahoitus on päättynyt, pystyimme tarkastelemaan tarkemmin eri vaihtoehtoja.

Kovakantisen sääntökirjan saa joku peruslaadulla tai premium-laadulla. Paperilaatu on sama, mutta premium-laadussa värit ovat kylläisempiä ja peittävämpiä.

Kaikki signeeratun kovakantisen kirjan, eli Luutnantti-tuotepaketin (60€+) tai arvokkaamman paketin tilanneet, saavat tuotepaketissaan premium-laatuisen kirjan.

Muut, jotka tahtovat myös Premium-laatuisen sääntökirjan, voivat vielä päivittää tilaustaan Backerkitin kautta, tulevassa kyselyssä.

Kiitoksia kaikille projektia tukeneille vielä kerran sen toteutumisesta ja erinomaista viikon jatkoa!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on