Miska

Miska

Sotakarjuja Ropeconissa

​Jos näitte Ropeconissa tämän sikamiehen, kyseessä oli Mikko Heikuran upea Sotakarju-cosplay. Olin itsekin yllättynyt, kun tämä uskottavan näköinen sotakarju asteli vastaan, ja pakkohan sitä oli käydä nappaamassa pari kuvaa.

Lisää Sotakarjut-roolipelistä löydät TÄÄLTÄ.

Pidin myös esitelmän Sotakarjut-roolipelistä, jossa kerroin pelin taustoista ja siitä miten peli toimii. Paljastin myös hieman asetelmasta asioita, joita en ole tuonut muualla julki, etten mahdollisesti spoilaisi mitään pelaajilta. Valitettavasti siis muut kiinnostuneet saavat vielä odottaa hieman pidempään saadakseen selville, miten kollektiivi liittyy Malakim-raunioihin, tai miten apofis-ksenoparasiitit liittyvät Heimoihin ja tulevaan Hyperstorm roolipeliin.

Sotakarjujen demoversiota oli myös tilaisuus päästä kokeilemaan Ropeconin kokemuspisteellä. Kuulen mielelläni palautetta systeemistä. Palautetta voi laittaa vaikka yhteydenottolomakkeen kautta. Kirjan ennakkoon tilanneet pääsevät piakkoin tutkailemaan demoversiota, kunhan siihen on tehty muutamia muokkauksia ja korjauksia.

Sotakarjut-roolipeli julkaistaan syksyllä 2016, mutta jos olet kiinnostunut tilaamaan Sotakarjut ennakkoon, se onnistuu Backerkitin kautta.

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on

Ironspinen PDF-takuu

Ironspine tarjoaa kaikkiin saatavilla oleviin painettuihin kirjoihin PDF-takuun.