Miska

Miska

Nyt Miska’s Mapsin kartat myös Roll20-kauppapaikalta!

Nyt Miska’s Mapsin kartat löytyvät myös Roll20-kauppapaikalta! Valikoima on vielä niukka, mutta uusia karttoja tulee valikoimaan jatkuvasti. Karttapaketit on tehty täyttämään Roll20-alustan vaatimukset ja kartat ovat käytettävissä suoraan omiin seikkailuihin. Portal Chamber (a.k.a. Fargate Room) -kartassa on mukana myös läpinäkyviä paloja, joilla voit mukauttaa karttaa vielä enemmän. Näitä on tulossa lisää tulevien karttapakettien mukana.

Jos et pelaa Roll20:llä, ei hätää! Kartapaketit ovat myös saatavilla DrivethruRPGn kautta Ironspinen kauppapaikalta. Kartat on kätevästi jaettu sci-fi– ja fantasiakarttoihin ja karttoja voit käyttää suosimallasi VTT-alustalla.

On myös vaihtoehtona tukea Miska’s Mapsiä Patreonissa. Tukijat saavat kartat aina ensimmäisenä ja toisinaan karttojen mukana tulee myös bonussisältönä seikkailuja, taustamusiikkia ja muuta. Korkeamman tason tukijat saavat kartat myös tasoihin jaettuina tiff-tiedostoina sekä Foundry VTT -valmiita karttoja, joissa on seinät, valot ja muut valmiiksi asetettuna paikoilleen!

Hyviä pelihetkiä!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on

Ironspinen PDF-takuu

Ironspine tarjoaa kaikkiin saatavilla oleviin painettuihin kirjoihin PDF-takuun.

Sotakarjut saatavilla nyt PDF-versiona!

Sotakarjut-tieteisroolipelin PDF-versio on nyt saatavilla! Voit ostaa sen omasta verkkokaupastamme tai DrivethruRPGstä. Kirjan virallinen julkistustilaisuus on Ropecon-roolipelitapahtumassa perjantaina 28.7. klo 20.00. Voit lukea lisää Sotakarjut-tieteisroolipelistä