Miska

Miska

Ironspinen PDF-takuu

Ironspine tarjoaa kaikkiin saatavilla oleviin painettuihin kirjoihin PDF-takuun. Kun ostat kirjan Ironspinen verkkokaupasta, saat aina kaupanpäälle sähköisen version kirjasta, mikäli sellainen vain on saatavilla. 

Tämän lisäksi Ironspine on 9.11. alkaen liittynyt mukaan Bits & Mortar -hankkeeseen, jonka päämääränä on tukea kivijalkaliikkeitä tarjoamalla niiden käyttöön palvelu, jonka avulla asiakkaalle voidaan tarjota fyysisen kirjan lisäksi sähköinen versio kirjasta vaivattomasti. Suomalaisista kivijalkaliikkeistä Bits & Mortarin kanssa tekee yhteistyötä mm. Fantasiapelit.

Jos et jatkossa saa sähköistä versiota kirjasta, kun olet ostanut sen kivijalkakaupasta, voit pyytää sähköistä versiota kirjasta kuittia vastaan ottamalla meihin yhteyttä. Lähetämme sinulle latauslinkin, jos kirjasta on saatavilla myös sähköinen versio. 

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on

Sotakarjut saatavilla nyt PDF-versiona!

Sotakarjut-tieteisroolipelin PDF-versio on nyt saatavilla! Voit ostaa sen omasta verkkokaupastamme tai DrivethruRPGstä. Kirjan virallinen julkistustilaisuus on Ropecon-roolipelitapahtumassa perjantaina 28.7. klo 20.00. Voit lukea lisää Sotakarjut-tieteisroolipelistä