Patreon-projektit

Patreon on joukkorahoitusalusta, joka on erinomainen etenkin jatkuvien luovien projektien rahoittamiseen ja tukemiseen. Kertaluontoisen oston sijaan Patreon toimii jäsenyysmallilla, jossa pääset osallistumaan luovaan prosessiin ja maksun vastineeksi saat valmiit julkaisut kätevästi Patreonin kautta suoraan tekijältä.

Ironspine on mukana kahdessa eri Patreon projektissa. Projektit ovat englanninkielisiä ja voit lukea niistä lisää Patreonissa oheisten linkkien kautta.

Miska’s Maps

Miska Fredmanin suunnittelemia ja piirtämiä fantasia ja scifi -karttoja roolipeleihin, joko valmiiksi kartoiksi omiin seikkailuihisi tai vain inspiroimaan. 

Lue lisää

Hyperstorm

Miska Fredmanin ja Hans Zenjugan yhteisprojekti, jossa luodaan Heimot ja Sotakarjut -roolipeleistä tuttuun maailmaan sijoittuvaa avaruusoopperamaailmaa ja säännöstöä. Hyperstorm käyttää sääntöjen pohjana maailman suosituimman fantasiaroolipelin 5. laitoksen avoimia sääntöjä.

Hyperstorm julkaistaan lyhyinä kokonaisuuksina. Esimerkiksi yksi hahmoluokka, laji tai sääntöosio kerrallaan. Yhden julkaisun koko on noin 3–9 sivua kuvitettuna ja taitettuna helposti tulostettavaan muotoon. 

Lue lisää

Kommentointi on suljettu.