Miska

Miska

Chthonian HIghwaysin pelitestipaketti nyt ladattavissa

CH-Cover

Chthonian Highways on roolipeli, joka sijoittuu maailmaan, jossa painajaismaiset olennot ovat tuhonneet Maan ja vieraat unenomaiset ympäristöt ovat sekoittuneet tuttuihin maisemiin ja seutuihin. Julkaisimme vastikään englanninkielisen version pelistä avointa pelitestausta varten.

Lataa pelitestipaketti

Viimeisin versio pelistä on pelattava prototyyppi Ironcore Engine -säännöstöstä, joka sisältää pelin asetelman lisäksi säännöt, hahmonluonnin, varusteita sekä valmiin seikkailun 2 – 4 pelaajalle.

Voit lukea lisää Chthonian Highwaysistä sen omalta sivulta, täällä, ja ladata pelitestipaketin samalta sivulta. Pyydämme huomioimaan, että peli on edelleen kehitteillä ja vasta osittain oikoluettu ja tarkastettu.

Palautteellasi on merkitystä

Toisekseksi voit jakaa palautteesi meille yhteydenottolomakkeen kautta tai ottamalla osaa keskusteluun Google+ yhteisössämme. Halutessasi voit liittää palautteesi mukan pelinjohtajan ja pelaajien nimet, niin lisäämme nimet pelitestaajien joukkoon pelintekijälistaan. Kaikki palaute on meille arvokasta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Myös nämä voivat kiinnostaa sinua...

Uutuuksia ja uutisia – Syksy 2019

Heinäkuussa julkaistiin Astraterran Kertojan käsikirja ja karttakokoelma Taivaltajan kartasto. Kertojan käsikirja viimeistelu Astraterran 2. laitoksen julkaisun siinä mielessä, että nyt säännöstö on

Ironspinen PDF-takuu

Ironspine tarjoaa kaikkiin saatavilla oleviin painettuihin kirjoihin PDF-takuun.