Thestias-tapaus

ERITTÄIN SALAINEN: TURVALUOKITUS A-1

Vuonna 2289 REDACTED-yhtiön tutkimusretkikunta teki merkittävän löydön Polluxia kiertävän Thestiaksen kuusta löytyneestä edeltäjien rakennelmasta, REDACTED. Pitkään kestäneiden kaivausten tuloksena retkikunta onnistui avaamaan jonkinlaisen hautakammion, josta löydettiin miltei täydellisesti säilyneen REDACTED. Retkikunnan jäämistöstä pelastettujen tietojen perusteella REDACTED muistuttavat yllättävän paljon REDACTEDREDACTEDREDACTEDsekä REDACTEDREDACTED. Merkittävimpiä eroja REDACTEDnähden olivat REDACTEDREDACTEDREDACTED, REDACTEDREDACTEDja REDACTEDREDACTED. Tarkemmat tutkimukset retkikunnan laboratorioissa kuitenkin osoittivat, että löydetty REDACTED oli ilmeisesti saanut REDACTEDREDACTEDja sen REDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTED. Retkikunnan raportit ovat tästä eteenpäin vakavasti puutteellisia, mutta ilmeisesti retkikunta yritti tuhota REDACTED REDACTED ja asetti osan tutkijoista karanteeniin. Tämän jälkeen on vain satunnaisia tallenteita, joita paikalle saapunut Federaation Armeijan yksikkö onnistui pelastamaan tuhoutuneen retkikunnan laskeutumisaluksen mustasta laatikosta.

Thestias-tapauksen jälkeen REDACTED on tehnyt yhteistyötä Federaation Armeijan kanssa muiden REDACTEDvastaavien rakennelmien löytämiseksi. Muutamista REDACTED REDACTED, joita pelastettiin REDACTED kammiosta on onnistuttu löytämään erittäin lupaavia teknisiä sovelluksia. REDACTED tutkiminen vaati REDACTED-järjestelmän käyttöä ja jatkotutkimus on pysähdyksissä, kunnes onnistutaan kehittämään uusi korvaava REDACTED.

Toinen merkittävä Thestias-tapauksesta seurannut löydös liittyy REDACTED ruumiista löydettyyn REDACTED (koodinimi: REDACTED). Federaation Armeijan haltuun saamia yksilöitä on tutkittu ja niistä on löydetty ennen näkemättömiä REDACTED REDACTED. REDACTEDkykenevät paitsi REDACTED REDACTED, myös REDACTEDREDACTEDREDACTEDmerkittävällä tavalla ja REDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTED. Lisäksi on näyttöä, että näillä REDACTEDolisi REDACTED REDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTEDREDACTED. Kyky ei kuitenkaan ole REDACTEDtai REDACTEDREDACTEDperustuva, joten on mahdollista, että kyse on jonkinlaisesta REDACTED. Suositellaan rajatun väestön altistamista kontrolloidulla alueella REDACTED laajempien tutkimusten suorittamiseksi ja tiedonkeräämiseksi. Valmistelut REDACTED-yhtiön operationaalisen yksikön kanssa on jo aloitettu REDACTEDja REDACTED siirtokunnissa.

 

Comments are closed